Words With Friends Classic

Words With Friends Classic 7.6.1

Woorden leggen met Engelstalige vrienden

VOOR

  • Linken met Facebook
  • Meerdere spelletjes tegelijk spelen

TEGEN

  • Beperkt tot één taal

Goed
7

Words with Friends is een digitale versie van bordspel Scrabble. Net als bij Wordfeuden Angry Words bestaat het spel uit het leggen van woorden op een bord, met als doel de hoogste letter- en woordwaarde te krijgen.

Iedereen kent Scrabble, maar nog veel meer kinderen van deze generatie kennen digitale variant Wordfeud. Words With Friends werkt precies hetzelfde, maar helaas alleen in 't Engels. Speel je graag het spel met je Amerikaanse of Britse vrienden dan is dit natuurlijk niet erg. Words With Friends heeft een mooie, vriendelijke interface en toont de grote letters helder op het scherm. Net als bij de andere klonen van Srabble dubbeltik je even op het scherm om in en uit te zoomen.

Words With Friends heeft een chatfunctie en lijkt in dat aspect op Wordfeud en Angry Words. Je mag echter ook inloggen (en zodoende linken) met je Facebook-account, wat een aantal mensen vast aanspreekt. Geef je Words With Friends toestemming voor een Facebookverbinding dan kan de app uiteraard wel zaken onder jouw naam posten op je netwerk.

Words With Friends is identiek aan Wordfeud en Angry Words maar beperkt tot één taal. Vind je de Facebookverbinding belangrijk en heb je veel Engelstalige vrienden dan is dit een aanrader. Speel je liever het spel in 't Hollands dan raden we Wordfeud of Angry Words aan.

Meeste downloads Bordspellen voor android

Meer
Words With Friends Classic

Download

Words With Friends Classic 7.6.1

Beoordelingen about Words With Friends Classic